När vädret inte är det bästa så finns det ändå sätt att ta hand om dig själv som kan få dig att må bättre och göra dig på bra humör igen. Att unna sig en spa-dag eller liknande kan vara välbehövligt ibland för att orka med vardagens stress och bekymmer.

Befinner du dig till exempel i Malmö tillfälligt eller bor i staden, så finns det här flera ställen att besöka som gör att du kan fly vardagen för en stund. Här hittar du alla adresser samt flera tips på hur du enkelt kan skämma bort dig själv. Det handlar om allt från att ta hand om det yttre till att äta sådant som är bra för dig.

Varför inte testa värmeyoga till exempel? Hot Yoga i Malmö erbjuder bikramyoga som sägs ha föryngrande egenskaper och dessutom fungerar avstressande. Bra för både kropp och själ.

Hos en naprapat så kan du som dras med gamla idrottsskador eller på grund av andra anledningar har en stel kropp och hårda muskler få en bra behandling. Även du som lider av ryggskott, huvudvärk eller nackspärr kan må gott av att besöka en naprapat. Läs mer om vad en naprapat kan göra för dig.

Något annat som är bra för hälsan och dessutom gott, är choklad. Choklad innehåller ett ämne som heter serotonin, vilket sägs göra oss gladare, men det innehåller även ämnen som ökar blodcirkulationen och ämnesomsättningen samt att det sänker kolesterolet. Dessutom finns det en mäng anledningar till att äta choklad och här får du hela 14 anledningar till att äta lite choklad varje dag. Peter Beier Chokolade i Malmö har dessutom fantastiska praliner.