Leif Pagrotsky

Det är roligt att se att en del män lägger ner tid och kärlek på sin skäggväxt. Med relativt små medel kan man uppnå stora positiva resultat och få ett riktigt snyggt och välmående skägg, uppskattat av de allra flesta!

Många män glömmer tyvärr bort att vårda sitt skägg och sin skäggväxt. Hos vissa grupper av män råder ett sorts klimat, där du tyvärr kan anses som mindre manlig, om du tar hand om dig och vårdar ditt yttre, dit även skägget hör. Detta faktum är såklart beklagligt på fler sätt än ett, då ingen man ska behöva skämmas för att de vill presentera sig själv på bästa möjliga vis, och inget skägg ska behöva växa vilt utan en vårdande hand.

Ok vi erkänner. Det är svårt att klassa skägg i samma kategori som mycket annat vi vanligtvis skriver om och som är betydligt viktigare för ditt välmående. Att känna sig proper och fin har dock helt klar påverkan på humöret och ditt psyke, något som ändå ger ett värde till vårat yttre, även om det är helt oviktigt hur vi blir sedda i andras ögon än våra egna.

Den som aldrig tidigare lagt mycket vikt vid att vårda sitt skägg och som därefter börjat göra det, märker snabbt en otrolig skillnad. Förutom att skägget ser betydligt bättre ut rent estetiskt, blir det även mjukare och lättare att forma, om man använder sig av produkter som exempelvis skäggolja. Skäggolja och andra produkter både för rakning och omskötsel hittar du på sliqhaq.se, som har ett gediget utbud av denna typen utav produkter. Du kan dessutom lära dig en hel del om skägg och rakning genom deras sektion på sidan vid namn ”Silqhaq Academy”, som tar upp sådant som olika hudtyper och hur det påverkar, hur man stringlar en rakkniv, och mycket, mycket mer.